Νέα αρχή για τον Φοίνικα (2-1)

Το πρώτο τους τρίποντο μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ κατέκτησαν οι παίδες του Φοίνικα Π. κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου.

Το τελικό 1-2 αποδίδει δικαιοσύνη, αν και οι ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν θα μπορούσαν να τονώσουν περαιτέρω και τους δύο δείκτες. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Σαρρή είχαν δοκάρι λίγο πριν το ημίωρο με τον Δρέσιο και έκλεισαν το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ (0-1), αλλά κλειδί στην αναμέτρηση αποδείχθηκε η γρήγορη απάντηση (εντός τετραλέπτου) στην ισοφάριση των γηπεδούχων στην επανάληψη.

Ήταν μία νίκη που ενισχύει την ψυχολογία και τονώνει την αυτοπεποίθηση μιας ομάδας που πάλευε τα παιχνίδια της, αλλά δυσκολευόταν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Στην αντίπερα όχθη, ο Άγιος Ιερόθεος ψάχνει την επιστροφή στις νίκες (2η αγωνιστική, 8-1 της Αγ. Ελεούσα που αποχώρησε από το πρωτάθλημα), αλλά το ζητούμενο είναι να αποκτήσει τις συνεργασίες, που θα διευκολύνουν το έργο του.

Σκόρερς: 63′ (πεν.) Καρακασίλης / 32′ (πεν.) και 67′ Βάββας.

Διαιτητής: Κοπαλας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μαρίνος, Αμασιάδης Χ., Δαλαμάγκας, Ηλιόπουλος (38′ Μήτσης), Ζακυνθινός, Τσέας Β. (47′ Μαχαίρας), Αμασιάδης Ε., Θεοχάρης, Ντούρο (38′ Τσέας Π.), Καρακασίλης, Τσέλα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Π.: Κακουριώτης, Πατέλης (57′ Αναστασόπουλος), Κύρτσιος, Πνακάς, Γιώτης, Κουρουμπλής, Δρέσιος, Δέλγας (57′ Χάβαρης), Μάλλης (51′ Λαμπρόπουλος), Βάββας, Καμπουρίδης (42′ Τσουκαλάς).

Leave a Reply