Μ. Τράγου: Δυστυχώς, χειρουργείο…

Οι πολλές δεκάδες ευχές που πλημμύρισαν το προφίλ της σε social media μόλις έγινε γνωστός ο τραυματισμός της στο κυριακάτικο παιχνίδι του Ατρομήτου Αθηνών με την ΑΕΛ 64, δυστυχώς δεν ευοδώθηκαν και η αρχηγός του “αστεριού”, Μαίρη Τράγου, θα περάσει το κατώφλι του χειρουργείου.

Η χθεσινή διάγνωση πολύ απείχε απ’ ότι ελπίζαμε όλοι, ο έσω πλάγιος σύνδεσμος δεν άντεξε στην απορρόφηση κραδασμού και μετατόπισης και κατά συνέπεια υπήρξε ζημιά και στον χιαστό.

Πλέον, την προσεχή Δευτέρα ή Τετάρτη η αρχηγός θα χειρουργηθεί προς αποκατάσταση του τραυματισμου, με το τελευταίο που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να είναι ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής.

Το βέβαιο είναι ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή, γιατί είναι αληθινή leader και χαρακτήρας που δεν κάμπτεται στα δύσκολα. Το αβέβαιο είναι αν πλέον αισθάνεται καλύτερα, όχι τόσο η συναθλήτριά της που την απώθησε στη φάση του τραυματισμού (εκείνη κατάλαβε έγκαιρα το επικίνδυνο λάθος και έσπευσε από πάνω της), όσο εκείνη που βιάστηκε να απομακρυνθεί με χειρονομία απέχθειας περί δήθεν καθυστερήσεων…

Μία συγγνώμη θα ήταν το λιγότερο… Όχι από τη Μαίρη, αλλά από το ίδιο το άθλημα, που θα έπρεπε να υπηρετεί με περισσότερη αγάπη και λιγότερο τυφλό φανατισμό…

Leave a Reply