Μπίμπα και Ντέιβιντ στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος Αθηνών έχει προτεραιότητα σε ό,τι αφορά στα ταλέντα του Α.Ο. Περιστερίου κσι αυτό δεν είναι μυστικό. Δεν είναι καν κοινό μυστικό. Λεζάντα είναι και μάλιστα πολυσυζητημένη στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας των δύο συλλόγων και την επιθυμία των ανθρώπων του Ομίλου, ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους κάνοντας το βήμα παραπάνω να συνεχίσουν να υπηρετούν το περιστεριώτικο ποδόσφαιρο.

Έτσι, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες ο νεαρός Ντέιβιντ Ουσμάν που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες του παμπαιδικού τμήματος του Α.Ο. Περιστερίου και εκ των πρώτων σκόρερ του, συνεχίζει την εξέλιξή του μέσα από τις τάξεις της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Ατρομήτου.

Μπορεί για φέτος να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο οικείο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, αφού έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου, ωστόσο ήδη παίρνει μέρος σε άλλες διοργανώσεις που παίρνει μέρος η ομάδα του “αστεριού” και εγκλιματίζεται στο νέο του περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει το καλοκαίρι και το βασικό στέλεχος του παιδικού τμήματος του Ομίλου και της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ (που βρίσκεται στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων) Άγγελος Μπίμπα, που θα ενσωματωθεί στην Κ15 (γεννημένος 6/8/2004) του Ατρομήτου.

Leave a Reply