Μικτή Κ16: Καταδικαστικό “Χ”

Η Μικτή Κ16 της ΕΠΣ Αθηνών περιορίστηκε στην ισοπαλία και δεν ανέτρεψε το βαθμολογικό προβάδισμα του ενός βαθμού, το οποίο είχε το αντίστοιχο συγκρότημα της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής και του έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Τώρα η ομάδα του Τάσου Δημητρίου περιμένει τα αποτελέσματα των εξ αναβολής αγώνων που εκκρεμούν, για να δει εάν θα ωφεληθεί και θα είναι μία εκ των τριών καλύτερων δεύτερων που προκρίνονται επίσης.

Η αναμέτρηση με την ΕΠΣ Δυτ. Αττικής ξεκίνησε κατά τον καλύτερο τρόπο με τον Γιαλλάφο να σκοράρει στο 35′ και να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων με σκορ 1-0.

Οι Αθηναίοι δημιούργησαν αλλά έχασαν αρκετές ευκαιρίες και πριν και μετά την ισοφάριση που ήρθε στο 52′ από μία αμφισβητούμενη υπόδειξη πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Αλαμάνος, με αποτέεσμα το 1-1 να διατηρηθεί μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιανναράκη (συνδ. Πειραιά).

ΕΠΣ Αθηνών: Κανταράκης, Χρυσανθακόπουλος (65′ Αλετρας), Χαρακάκος, Καμπας, Παπαδόπουλος, Κοττας (71′ Λαχανάς), Ταμπάκος (84′ Τσαπατώρης), Λαμελλάρι, Γιαλλάφος, Μανταίος (84′ Γκέζος), Αραβοσιτας.









Leave a Reply