Μικτές: Επιστροφή τέλος Αυγούστου

Διακόπηκαν λόγω καλοκαιριού οι αγωνιστικές εργασίες των προεπιλογών για τις Μικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, με την επιστροφή στη δράση να τοποθετείται χρονικά στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, με δεδομένο ότι τη συγκεκριμένη περίοδο αρχίζουν και οι προετοιμασίες των μεγάλων τμημάτων υποδομών.

Υπάρχει βεβαίως ένα ερωτηματικό, μετά την καθιέρωση των νέων ηλικιακών κλιμακίων, σε ό,τι αφορά στις ηλικίες που θα συγκροτήσουν τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων, αφού με βάση τη διαδικασία που ακολουθήθηκε έως τώρα τη Μικτή Νέων απαρτίζουν παιδιά του 2003 που παραμένουν στο “παιδικό” (Κ16) και τη Μικτή Παίδων παιδιά του 2005 που παραμένουν στο “παμπαιδικό” (Κ14).

Αυτό λογικά αναμένεται να αποσαφηνιστεί με έκδοση σχετικής απόφασης-οδηγίας σ’ ένα από τα προσεχή συμβούλια της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σε ό,τι αφορά σε όσα προηγήθηκαν στη διαδικασία των προεπιλογών και ειδικότερα το δυτικό κλιμάκιο, ο εκλέκτορας Θόδωρος Τρανός παρέδωσε το πρωί της Τρίτης (19/6) την έκθεσή του, που δεν δημιουργεί τετελεσμένα, αλλά αποτελεί μέρος της αξιολόγησης των παιδιών που έδωσαν το παρών στις συγκεντρώσεις του Μαΐου.

Ξεκαθαρίζεται ότι οι προεπιλογές θα συνεχιστούν με την επανέναρξη των προπονήσεων, ενώ σε σύντομο χρόνο από την “πρεμιέρα” του Αυγούστου θα διεξαχθούν και δύο φιλικά παιχνίδια (ένα στο Περιστέρι και ένα στο προπονητήριο της Μικτής – Νέα Ιωνία;) του δυτικού με το κεντρικό κλιμάκιο, ώστε να αποκτήσει και προσωπική γνώμη ο προπονητής της Μικτής Νέων για τα πρόσωπα που προτείνονται.

Leave a Reply