Μικρά διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Μικρά μικρά από το εβδομαδιαίο δελτίο Τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών:

  • Ο αγώνας πρωταθλήματος Κ14 μεταξύ των ομάδων Ατρόμητος Αθ. (1) – Φοίνικας Περιστερίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα, στο γήπεδο Περιστερίου – Νταμάρι και όχι στις 10 το πρωί όπως είχε αρχικά οριστεί.
  • Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Παπάγος – Άρης Χολαργού για το πρωτάθλημα Κ14 που δεν διεξήχθη γιατί το γηπεδούχο σωματείο Παπάγος δεν προσκόμισε καταστάσεις υγείας κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 έναντι 0, υπέρ του σωματείου Άρης Χολαργού. Από το σωματείο Παπάγος αφαιρούνται 3 βαθμοί από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Κ14.
  • Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Απόλλων Χαλανδρίου – Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα Κ12 που δεν διεξήχθη γιατί στις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών του φιλοξενούμενου σωματείου Παναθηναϊκός δεν υπήρχαν νούμερα, κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 έναντι 0, υπέρ του σωματείου Απόλλων Χαλανδρίου. Από το σωματείο Παναθηναϊκός αφαιρούνται 3 βαθμοί από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος Κ12.
  • Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Κ16 θα πρέπει να φροντίσουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου που λήγει η προθεσμία για να αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές με δελτία αστυνομικής ταυτότητας, να προσκομίσουν και να θεωρήσουν τις νέες Καταστάσεις Υγείας και Συναίνεσης, με τις συναινέσεις όλων των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στην ομάδα.
  • Τέσσερις είναι οι αδειοδοτημένες από την ΕΠΣΑ εταιρίες διοργάνωσης ποδοσφαιρικών τουρνουά και αυτές είναι οι ακόλουθες:

ELEON SPORT COLLECTION MON. ΕΠΕ (Acropolis Academy)

SPORT TEAM (Θουκυδίδειο)

SOCCER LINK tournament

RESPECT CUP

Leave a Reply