Μικρά διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα

Δύο μήνες μετά την επίσημη παράδοση των γηπεδικών εγκαταστάσεων στο ΕΑΚ Ηφαίστου και οι εκκρεμότητες παραμένουν εκκρεμότητες, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία τακτοποίησης.

Το προστατευτικό κάλυμμα επί του μαντρότοιχου της Εθνικής Αντιστάσεως δεν τοποθετήθηκε, ο αναξιοποίητος χώρος πίσω από τους πάγκους του κεντρικού γηπέδου παραμένει ως έχει μετά το αρχικό μπάζωμα του μικρού χάσματος με το τελικό τοίχωμα και τα μικροπροβλήματα στους πυλώνες ηλεκτροφωτισμού, στη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης, παραμένουν.

Αν στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου τοποθετηθεί τουλάχιστον το προστατευτικό στο “Γ. Βασιλόπουλος” θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη και όμορφο δω΄ρο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που το χρησιμοποιούν.



Η επιθυμία των συλλόγων για ορισμό της αναβληθείσας αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ14, Ηφαίστου – Κηπούπολης, σε ελεύθερη ημερομηνία Σαββατοκύριακου, όπως για παράδειγμα είναι η 21η Δεκεμβρίου, δεν ικανοποιήθηκε από την ΕΠΣΑ και τελικά το παιχνίδι ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη στις 4 το απόγευμα, σε ημέρα και ώρα που τα περισσότερα παιδιά έχουν προγραμματισμένες εξωσχολικές εκπαιδευτικές υποχρεώσεις (φροντιστήρια).

Ανεπισήμως, η δικαιολογία ήταν ότι στις 21 Δεκεμβρίου θα “τρέχει” το χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ένωσης, με τη διαφορά ότι δεν διαφαίνεται καμία πρόθεση των δύο τμημάτων να συμμετάσχουν…



Black Friday και στον Αγ. Ιερόθεο. Σήμερα Παρασκευή, στις προπονήσεις των μικρών τμημάτων υποδομής, μόνο αγωνιστικό παιχνίδι και διπλό, χωρίς ασκήσεις.

Πιο τίμιο από κάποιες δήθεν προσφορές μεγαλοκαταστημάτων…



Ένα ακόμη τμήμα υποδομής αποχώρησε από τους αγώνες που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο στο μικρό γήπεδο (6Χ6) των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας. Η Κ8 του Ηρακλή Περιστερίου αγωνίζεται πλέον στο Kifissos.

Leave a Reply