Ήφαιστος: Με το βλέμμα στη νέα σεζόν

Με τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό τουρνουά στη Λίμνη Πλαστήρα, το παμπαιδικό τμήμα του Ηφαίστου Περιστερίου, αποχαιρέτησε την αγωνιστική περίοδο 2017-’18 και στρέφει πλέον το βλέμμα του στην επόμενη σεζόν.

Μία σεζόν που δεν θα είναι εύκολη, όχι μόνο λόγω των διαρκώς αυξανόμενων προσδοκιών, αλλά κυρίως λόγω της αναμόρφωσης του ΕΑΚ Ηφαίστου, που θα στερήσει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές το προπονητήριό τους για τουλάχιστον ένα δίμηνο, στο τέλος του 2018.

Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων, ο τεχνικός του τμήματος Νίκος Βακράς έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του, στον χώρο του παλαιού παράγοντα και φίλου του συλλόγου, Μπάμπη Τσαγκαράκη.

Συζήτησαν τα πεπραγμένα της χρονιάς και δεσμεύτηκαν για ακόμη καλύτερη συνέχεια, με δεδομένο ότι οι αλλαγές στα ηλικιακά κριτήρια, επιτρέπουν στο τμήμα να παρουσιαστεί με το ίδιο ακριβώς ρόστερ και τη νέα χρονιά.

Στη διάρκεια της κουβέντας, ο κ. Βακράς έκανε γνωστό ότι από τη Δευτέρα αρχίζουν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης και βελτίωσης, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, τα οποία θα διαρκέσουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, με την πλειονότητα των νεαρών ποδοσφαιριστών να δηλώνουν παρόντες έως την έναρξη των οικογενειακών καλοκαιρινών τους διακοπών.

Leave a Reply