Με… πινελιές Ξενοχρήστου!

Προπόνηση-μασκέ; Όχι βέβαια, γιατί τα παιχνίδια με Μεσολόγγι 2008 (εκτός έδρας) και Εργοτέλη (εντός) δεν γνωρίζουν από… Τσικνοπέμπτη και Απόκριες.

Τα κορίτσια στις προγραμματισμένες ώρες εντός αγωνιστικού χώρου τη δουλειά τους και έξω από τις τελικές γραμμές οι γονείς και φίλοι των κοριτσιών του Ατρομήτου θα ανταλλάξουν ευχές, θα “προσλάβουν” κάποιες λίγες θερμίδες, τις οποίες ακολούθως θα προσπαθήσουν να “καταναλώσουν” με τη βοήθεια D.J.

Αυτά τουλάχιστον υπόσχεται το πρόγραμμα της προσεχούς Παρασκευής, στο γήπεδο Χρυσούπολης κι έχει τις πρώτες… πινελιές της συνεργασίας του γυναικείου Ατρομήτου με τη Νίνα Ξενοχρήστου που ανέλαβε καθήκοντα δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας και εκδηλώσεων.

Η κ. Ξενοχρήστου με προϋπηρεσία χρόνων στον τομέα των πωλήσεων, διοργάνωσης εκδηλώσεων, αλλά και του ποδοσφαίρου (διευθύντρια της σχολής Valencia στην Κηφισιά), είναι μητέρα τριών παιδιών που αθλούνται στο πλαίσιο περιστεριώτικων τμημάτων υποδομής.

Οι Νέες Ατρομήτου έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την επίσημη συνεργασία με την Κα Νίνα Ξενοχρήστου. Μαζί θα ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο του συλλόγου μας και θα προσφέρουμε υπέροχα πράγματα στα παιδιά μας!

Καλή Αρχή” επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply