Με κάρτα εισόδου στη Χωράφα!

Η αναμόρφωση του στιβικού τάπητα (ταρτάν) στη Χωράφα ολοκληρώνεται και εντός των επομένων ημερών, ο αθλητικός χώρος θα δοθεί και πάλι προς χρήση.

Με μία διαφορά. Η είσοδος στις εγκαταστάσεις για το κοινό (αθλούμενοι δημότες) θα είναι ελεύθερη υπό μία προϋπόθεση και αυτή είναι η έκδοση κάρταςεισόδου, με τα πλήρη στοιχεία τους

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

To Λαϊκό Στάδιο Αγ. Ιεροθέου (Χωράφα) του Δήμου Περιστερίου, αποτελεί πόλο έλξης, άθλησης και εκτόνωσης για όλους μας. Το στάδιο ανακαινίστηκε (ο χώρος του ταρτάν) και θα είναι έτοιμο προς χρήση από τους δημότες μας.

Για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αρμονικά και να διατηρήσουμε αυτόν τον χώρο σε άριστη κατάσταση, θα πρέπει να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες και τους κανονισμούς ασφαλείας.

Οι κάτοικοι που θα χρησιμοποιούν το Λαικό Στάδιο Αγ. Ιεροθέου (Χωράφα) θα πρέπει να προμηθευτούν από τα γραφεία του αθλητικού τμήματος (Κολυμβητήριο Χωράφας, Πευκών και Ευκαλύπτων) κάρτα εισόδου που θα αναγράφει τα στοιχεία του δημότη – αθλούμενου με την φωτογραφία του και θα ελέγχεται από τον φύλακα. Η μη επίδειξη της κάρτας εισόδου θα απαγορεύει την είσοδο.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα, παρατήρηση, υπόδειξη ή απορία σας, παρακαλούμε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους του αθλητικού τμήματος του Δήμου (τηλ. 210 5025380)”.




Leave a Reply