Με δύο ρεκόρ η 1st WEST FINFIESTA

Με δύο πανελλήνια ρεκόρ και αξιόλογες για την εποχή επιδόσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ημερίδα τεχνικής κολύμβησης για τη σεζόν 2021-’22, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Εοόμενο αγωνιστικό ραντεβού η ημερίδα ορίων (Αθήνα-Περιφέρεια) στις 19 Δεκεμβρίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του διοργανωτή Κολυμβητικού Ομίλου Περιστερίου, Γλαύκου:

Με πολύ μεγάλη επιτυχία, διοργανώθηκε από τον Κολυμβητικό Όμιλο Περιστερίου Γλαύκος, υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, στο αναμορφωμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου, η πρώτη ημερίδα Τεχνικής κολύμβησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με την ονομασία 1st WEST FINFIESTA.

Στην ημερίδα συμμετείχαν 12 ομάδες με 191 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Την άψογη από κάθε άποψη οργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, που βράβευσε και τους αθλητές που έχουν πάρει την πρόκριση για τα World Games 2022 – Τεχνικής κολύμβησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας CMAS, υπό την αιγίδα της ΔΟΕ.

Την έναρξη των αγώνων έκανε ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Περιστερίου κ. Αλέξανδρος Πλέστης. Παραβρέθηκαν ακόμη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Καλαντώνης και ο υπεύθυνος αθλητισμού κ. Αθανάσιος Δημητρίου.

Σημειώθηκαν αξιόλογες για την εποχή επιδόσεις, καθώς και 2 Πανελλήνια ρεκόρ, από τον ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ της ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ στα 200μ Διπλά πέδιλα, ΠΠ-Α- και με χρόνο 01.48.95, και από την ΗΛΙΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΚΟΠ ΓΛΑΥΚΟΣ στα 100μ Επιφάνειας, ΠΚ-Β- και με χρόνο 00.45.55.

Τελος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας, καθώς και όλους όσους συνεργάστηκαν, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ευχόμαστε καλή αθλητική χρόνια σε όλους με υγεία”.

 

Leave a Reply