“Μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα”

Παρουσία διοίκησης, προπονητικής ομάδας, νεαρών ποδοσφαιριστών και κηδεμόνων τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης ο καθιερωμένος αγιασμός της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Αγίου Ιεροθέου, στο μικρό γήπεδο της Χωράφας.

Έτσι, παρόντων όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου άνοιξε και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος, που το προσεχές Σάββατο θα βρει το παιδικό τμήμα (οι Έφηβοι έχουν ρεπό την πρώτη αγωνιστική) να ρίχνεται στη μάχη του οικείου πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, φιλοξενούμενο του Α.Ο.Κηπούπολης.

Μετά το τέλος της θρησκευτικής τελετής, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Ρούμπας και αφού ευχαρίστησε τους γονείς που επιστεύτηκαν και φέτος τα παιδιά τους στην έμπειρη και πολυμελή προπονητική ομάδα της ποδοσφαιρικής ακαδημίας, διαπίστωσε με ικανοποίηση ότι ο σύλλογος μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο μέρα με τη μέρα, υποσχόμενος ότι πρόκειται για μία διαδρομή χωρις στάσεις.

Ζήτησε από τους γονείς να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους υπευθύνους των τμημάτων για ο,τιδήποτε απασχολεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο υποστήριξης των τμημάτων της ακαδημίας από τις εξέδρες των γηπέδων που θα τους φιλοξενήσουν.

Η ποδοσφαιρική ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου μέσω της επίσημης σελίδας της στο FB ευχαριστεί θερμά τον κ. Αντώνη Λεμονή, για την άριστη ιατρική μέριμνα και εξετάσεις των μικρών αθλητών του.

Leave a Reply