Ματσάρα με δύο ανατροπές (4-3)

Οι Άμιλλα και Α.Ο.Περιστερίου είναι ομάδες που υπόσχονται γκολ και ποδοσφαιρικό ροντέο, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση παραήταν εκρηκτική.

Επτά τέρματα και δύο ανατροπές συνόδευσαν το παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος Νέων της ΕΠΣΑ, με την Άμιλλα να παίρνει τελικά το τρίποντο της νίκης και να κάνει το 2/2 στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι του Κώστα Σώκου ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και έκλεισαν το πρώτο μέρος έχοντας το προβάδισμα (2-1).

Ο Όμιλος μπήκε δυνατά στην επανάληψη και αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, μέσα σε τρία λεπτά (47′ – 49′) ανέτρεψε πλήρως την κατάσταση (2-3).

Ακολούθως το παιχνίδι ισορρόπησε και στο τελευταίο τέταρτο, η Άμιλλα ξαναπήρε τα ηνία και με δύο γκολ (70′ και 77′) έκανε ανατροπή στην ανατροπή και πανηγύρισε τη νίκη.

Σκόρερς: 9′ Ζέρβας, 34′ Καπίρης, 70′ Κουτρουλας, 77′ Ασιμης / 11′ Κιουτσούκου, 47′ Ρέρρας, 49′ Χρονόπουλος.

Διαιτητής: Μουρουνάκης. Βοηθοί: Ζυγας, Αρβανίτης.

ΑΜΙΛΛΑ (Κ. Σώκος): Κωστάκης, Κατσιούλας (75′ Βαρβερης), Γουδέλης, Σαφεράι (70′ Παπασταύρου), Μανάσε, Τζίκας (55′ Γκίκας), Καπίρης, Κουτρουλας (75′ Πρεβεζιάνος), Ζέρβας (66′ Γκοριτσι), Κοκκωνης (59′ Κωφίδης), Ασιμης.

Α.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Α. Πούλος): Ρηγαλος (41′ Καραγιάννης Χ.), Δημόπουλος (76′ Ντεμα), Πετρακάκος, Καραγιάννης Δ., Μακράκης, Πλευρίτης, Χρονόπουλος, Ροδίτης (44′ Ρέρρας), Μάντζιος Σ. (66′ Κύρκος), Παππάς, Κιουτσούκου.

Leave a Reply