Ματαιώσεις και στο Περιστέρι

Η κυβερνητική ανακοίνωση για πανελλαδική ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων, οδηγεί πιθανότατα σε ματαίωση και τις διάφορες προγραμματισμένες εκδηλώσεις στον Δήμο Περιστερίου.

Η δημοσιοποίηση και των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού ασφαλώς προβληματίζει, πολύ δε μάλλον όταν πρόκειται για εκδηλώσεις με ιδιαίτερα μαζική προσέλευση, όπως είναι όλα τα τελευταία χρόνια αυτές του Περιστερίου.

Τις αμέσως προσεχείς ώρες αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, όπου πιθανότατα θα γνωστοποιείται η ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων.

UPDATE 15:05

Εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση του Δ. Περιστερίου και έχει ως εξής:

“Περιστεριώτισσες και Περιστεριώτες,
με την σκέψη και την προσοχή μας πάνω στην Υγεία σας και την αδιαπραγμάτευτη περιφρούρησή της, είμαστε υποχρεωμένοι να ματαιώσουμε όλες τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις του τελευταίου εορταστικού τετραημέρου της Αποκριάς, από Παρασκευή 28/2 έως και Καθαρή Δευτέρα 2/3/2020.

Σύμφωνα άλλωστε, και με την σημερινή ανακοίνωση του αρμοδίου Υπουργού Υγείας, λόγω εμφάνισης κρούσματος κορονοϊού και στην Αθήνα.

Σύσσωμος ο Δήμος Περιστερίου, οι Εκπρόσωποί του, καθώς και οι Υπηρεσίες του, παραμένουμε σε καθολική ετοιμότητα και στην αμέριστη διάθεση όλων των συμπολιτών μας και των αναγκών τους. Με πρώτιστη, την ανάγκη και την φροντίδα της Υγείας, η οποία είναι και μοναδική”.

Leave a Reply