“Μαθήματα σεξουαλικής αγωγής”!

Αμετανόητος εμφανίστηκε στη διάρκεια της απολογίας του ο προφυλακισθείς στην Τρίπολη, κατηγορούμενος για σεξουαλική κακοποίηση δύο δεκάχρονων αθλητριών στο κολυμβητήριο της Χωράφας, στο Περιστέρι.

Ο 74χρονος σήμερα κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες περί ασέλγειας, παραδεχόμενος ωστόσο ότι προέβαλλε πορνογραφικό υλικό στις μικρές αθλήτριες, στο πλαίσιο “σεξουαλικής αγωγής” και ενημέρωσης επί αποριών που προέβαλλαν τα μικρά κορίτσια, με τα οποία συζητούσε συχνά -όπως ισχυρίστηκε- θέματα σεξουαλικής φύσης. Με δεκάχρονα -τότε- κορίτσια!

Σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρα ενός εκ των κοριτσιών στην τηλεοπτική εκπομπή “Live news” του MEGA, ο κατηγορούμενος ήταν σχεδόν καθημερινά στο κολυμβητήριο, όπου αθλείτο η εγγονή του και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη γονέων και κηδεμόνων προσφερόμενος να εξυπηρετεί στην μεταφορά παιδιών, όσων αδυνατούσαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, από και προς την πισίνα.

Τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 74χρονου κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκων, ζητούν μητέρες παιδιών του κολυμβητηρίου και αναφέρουν ότι πρέπει άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές να το κάνουν ώστε να φανεί αν τελικά τα θύματά του δεν περιορίζονται στον αριθμό “2”.

Την ίδια ώρα από πλευράς Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου καταβάλλεται κάθε προσπάθεια μέσω προπονητών και παραγόντων να αποσαφηνιστεί ότι ο κατηγορούμενος δεν αποτελεί μέλος του συλλόγου από το 2013, ενώ ουδέποτε υπήρξε προπονητής ή έφορος τμημάτων…

Leave a Reply