“Μίνι λίφτινγκ” για την Τσαλαβούτα

Οι ανάγκες είναι περισσότερες, αλλά ένα πρώτο βήμα έγινε με το μίνι λίφτινγκ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στην Τσαλαβούτα.

Το γήπεδο (μαζί με εκείνο της Χρυσούπολης) που δέχεται τον κύριο όγκο των αγωνιστικών υποχρεώσεων των περιστεριώτικων τμημάτων υποδομής στα τουρνουά εκτός ΕΠΣΑ κάθε Σαββατοκύριακο, δέχθηκε εργασίες εξωραϊσμού περιμετρικά των εγκαταστάσεων, με την τοποθέτηση προστατευτικών πινάκων, με graffiti που έδωσαν και άλλο χρώμα, απαγορεύοντας ταυτόχρονα και την οπτική επαφή από τους περιβάλλοντες χώρους.

Επιπλέον καλλωπίστηκαν οι πάγκοι ομάδων και διαιτητή – γιατρού, αλλά και η εξέδρα που φιλοξενεί περιορισμένο αριθμό συνοδών στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, υπό την επιμέλεια πάντα του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου.

Αυτό που θα δώσει βεβαίως ξεκάθαρη ανάσα στο γήπεδο και όσους το χρησιμοποιούν 7 ημέρες την εβδομάδα, είναι η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, σε αντικατάσταση του εξαιρετικά βεβαρυμένου παρόντα, αλλά αυτό προϋποθέτει και την εξασφάλιση του απαραίτητου κονδυλίου.

Leave a Reply