Κ19: Ατρόμητος Αθ. – Παναθηναϊκός 0-2

Μ’ ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και τελικό σκορ το “καθαρό” 0-2 πέρασε από το Περιστέρι η Κ19 του Παναθηναϊκού.

Καλύτεροι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν δίκαια στη νίκη κόντρα στους Περιστεριώτες που δεν υστέρησαν σε κατοχή ή κυκλοφορία μπάλας, παρά μόνο στην τελική προσπάθεια.

Οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ στο 22′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπιλάλ και το έκλεισαν στο 75′ στην προσπάθεια των αμυντικών των γηπεδούχων να απομακρύνουν τη μπάλα σε επικίνδυνο γύρισμα του Καλού από αρστερά.

Υπήρχαν φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, με χαρακτηριστικότερες εκατέρωθεν τη διπλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο 2ο λεπτό όταν Δήμος και Σταματούλας δεν επέτρεψαν την παραβίαση της εστίας και την κοντινή κεφαλιά του Σταματούλα, σε κόρνερ και κεφαλιά πάσα του Τσαντήλα, που έφυγε μόλις άουτ στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Διαιτητής: Γκαϊτατζής. Βοηθοί: Αθανασόπουλος, Καμπιώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Δήμος, Τρόκα, Πομώνης, Σταμάτουλας, Γκαμάνης, Μουντές, Μπουρνέλης, Παγώνης, Τσαντίλας, Ανθουλάκης, Παροτσίδης (Γκαρτζονίκας, Γκουτίδης, Γκίνι, Γεωργόπουλος, Ντουλέ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ; Λίλο, Καμαρός, Παυλάκης, Καρνέσης, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος, Τόρρα, Συμεωνίδης, Μπιλάλ, Κυριόπουλος, Βολάκης (Ζαφείρης, Φρόκου, Τσιάβος, Νταμπίζας, Καλός).




Leave a Reply