Κ19: Ατρόμητος Αθ. – Ιωνικός 1-1

Πρώτο στραβοπάτημα για την Κ19 του Ατρομήτου Αθηνών, που μετά το 5/5 περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας εντός έδρας με τον Ιωνικό.

Ήταν ένα παιχνίδι στο ΕΑΚ Ηφαίστου με μεγάλες διακυμάνσεις τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, για τις ομάδες που περνούσαν διαρκώς από κατάσταση πλεονεκτήματος σε μειονέκτημα και αντίστροφα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ με τον Βλαχίδη, αλλά έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βέση με δεύτερη κίτρινη κάρτα, λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα με τον Λάγγα, αλλά η αποβολή του σκόρερ αμέσως μετά έφερε το ματς σε αριθμητική ισορροπία!

Δύο δοκάρια είχε ο Ιωνικός (Αλεξανδράκης, Μπονέτι), κλασσικότατες ευκαιρίες ο Ατρόμητος, αλλά το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.: Σάλτας, Τρόκα (82′ Κούτρας), Πομώνης, Γκαμάνης, Γκίνης, Καραμάνης (82′ Μούτσης), Μπουρνέλης (70′ Γκαρτζονίκας), Μουντές (60′ Πάζα), Δαλαμήτρας, Τσαντήλας, Λάγγας.




Leave a Reply