Κ18 Όμιλος: “Εθισμένη” στο πρώτο σκαλί

Πριν από λίγες ημέρες κατέλαβε την πρώτη θέση στο Group A του χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ΕΠΣΑ, θαρρείς με κεκτημένη ταχύτητα από την πρώτη θέση στην οποία ολοκλήρωσε και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου καταθέτει απτά δείγματα ατομικού ταλέντου και ομαδικής προσπάθειας και πυροδοτεί τις προσδοκίες των ιθυνόντων του συλλόγου ως προς την μελλοντική σύνθεση του αντρικού τμήματος.

Υπό τις οδηγίες του τεχνικού διευθυντή της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, Φώντα Καζακόπουλου, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ομίλου ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ στην πρώτη θέση με απολογισμό 8 νίκες, 0 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο πίνακας με τον χρόνο συμμετοχής κάθε μέλους της ανά γωνιστική ημέρα:

Είχαν την καλύτερη άμυνα του ομίλου με μόλις 6 γκολ παθητικό (τρία λιγότερα από Χαϊδάρι, Ρουφ και Ήφαιστο) και την 3η καλύτερη επίθεση με 27 τέρματα (τέσσερα λιγότερα από Χαϊδάρι και ένα από το Ρουφ).

Τα μοναδικά παιχνίδια στα οποία παρέμεινε “άσφαιρη” ήταν οι δύο εντός έδρας ήττες, με το ίδιο σκορ (0-1) από Χαϊδάρι (5η αγωνιστική) και Αγ. Ελεούσα (11η).

Πρώτος σκόρερ ο Κωνσταντίνος Κατσίκης με 8 τέρματα, δύο περισσότερα από τον Παπαδάτο (6) και τέσσερα από τον Παντελή (4), που έχει τις περισσότερες ασίστ (6), μία περισσότερη από τον Κατσίκη.

Ο πίνακας των σκόρερς

Πλέον θα εκκινήσει τον δεύτερο γύρο από την πρώτη θέση του 7ου ομίλου, με το βαθμολογικό μπόνους των 3 βαθμών, όσους έχει και η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (1η του 6ου ομιλου).

Leave a Reply