Κ18: Όμιλος – Αργυρούπολη 2-1

Το τρένο της Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου δεν σταμάτησε ούτε στους “16” των ισχυρών της ΕΠΣΑ, επικρατώντας στο γήπεδο Ηφαίστου του αντίστοιχου συγκροτήματος του Γ.Σ. Αργυρούπολης, με σκορ 2-1.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φώντα Καζακόπουλου προηγήθηκαν μ’ ένα εντυπωσιακό γκολ του Papa στο 18ο λεπτό κι έτσι έκλεισαν το πρώτο μέρος στη διάρκεια του οποίου ήταν σαφώς ανώτεροι.

Περισσότερο ισορροπημένο το παιχνίδι στην επανάληψη (εξ ου και το επιμέρους σκορ 1-1), με τον Όμιλο να… αυγατίζει το προβάδισμά του από το 46′ και τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται μια λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας και να ξαναμπαίνουν στο ματς στο 74′ (2-1) και για τον εναπομείναντα χρόνο αλλά ως εκεί.

Σκόρερς: 18′ Papa, 46′ Κατσίκης / 74′ Κόκκαλης.

Διαιτητής: Θώμογλου. Βοηθοί: Γκέτσος, Σπυρόπουλος.

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπαλάσκας, Θεοδωρόπουλος, Μάσαμπ, Λυμπέρης, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής, Papa, Κατσίκης, Παπαδάτος, Βολυράκης (Σαγρής, Μάρκου, Λιόντος, Λίτος, Malo, Φατούρος).

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σκαρτάδος Θ., Χατζηδημητρίου, Ζυγούρης, Οικονομόπουλος, Ασημάκης, Λεβειδιώτης, Λαϊνας, Σκαρτάδος Α., Κοκκαλης, Κογιομτζής, Μπάιλας (Ρουμπελάκης, Μαρούντας, Pjetri).




Leave a Reply