Κ18: Φωστήρας – Ηρακλής 2-0

Η ιστορία επαναλαμβάνεται διαρκώς ως φάρσα, μία φάρσα που κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Για μία ακόμη φορά, η Κ18 του Ηρακλή πραγματοποίησε μία εμφάνιση που απέχει παρασάγγας από τη βαθμολογική της θέση και όχι μόνο έπαιξε στα ίσα τον 4ο της βαθμολογίας Φωστήρα, αλλά δικαιούτο τουλάχιστον το προβάδισμα στο σκορ, πριν ακόμη οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των ημιχρόνων.

Αντ’ αυτού, το 0-0 παρέμεινε, ξεκίνησε την επανάληψη εγείροντας τις ίδιες διεκδικήσεις και αφού ο Παρασκευόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή τη μπάλα από πλασέ του Γιώτη που πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στην επόμενη φάση δέχθηκε και το 1-0.

Σε τουλάχιστον δύο φάσεις (Βαρδαρμάτος, Γιώτης) οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού θα μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αλλά δεν τα κατάφεραν και ανεβασμένοι ψηλά στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουν την ισοφάριση, δέχθηκαν στην πλάτη τους το 2-0, ένα λεπτό πριν την εκπνοή του 80λεπτου.

Σκόρερς: 57′ Καρλόβ, 79′ Αντωνίου / –

Διαιτητής: Αρβανίτης. Βοηθοί: Παναγιωτόπουλος, Σούλι.

Στο 28ο λεπτό, ο Δημήτρης Δρακόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα δέχθηκε την προβολή αντιπάλου με τις τάπες και αποχώρησε υποβασταζόμενος με αφόρητους πόνους. Ο γιατρός της αναμέτρησης διέγνωσε κάκωση στο μετατάρσιο (μεταξύ 1ου και 2ου) και συνέστησε επίσκεψη σε εφημερεύον νοσοκομείο.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Πράνταλος, Μπαλίδης, Καραμούζης, Παρασκευόπουλος, Νικολόπουλος, Μάμα, Τζαβάρας, Φερακάκου, Καρλόβ, Νικολάου, Ντερβίσι (Αντωνίου / Τσίρος, Κουλούρης, Τζενευράκης, Σόλιμαν, Κοσμάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Γιάφαλης, Δρακόπουλος, Πετρόχειλος, Οικονομάκος, Μήτρος, Καλογήρου, Γιώτης, Χρυσανθόπουλος, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Μαγκίτσας (Αράπης, Νατσάκος).

Leave a Reply