Κ18: Φοίνικας – Όμιλος 2-5

Το ευρύ προβάδισμα του πρώτου μέρους (0-3) για την ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου και το αριθμητικό μειονέκτημα στο οποίο υποχρεώθηκε ο Φοίνικας ενώ έδειχνε ότι επιστρέφει στο παιχνίδι (2-3) ήταν τα κομβικά σημεία που έκριναν την αναμέτρηση των Κ18 των δύο συλλόγων, υπέρ εκείνης του Ομίλου (2-5).

Το πρώτο μέρος ανήκε χωρίς αμφιβολία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου και το εξαργύρωσαν με αυθεντικό (3 γκολ σε ένα ημίχρονο) χατ τρικ του Παπά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (το 3ο με πέναλτι που κέρδισε ο Τατίογλου).

Το συγκρότημα του Μπάμπη Σαρρή βρήκε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης, αλλά πέντε λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Παπαδόπουλος καθυστέρησε την επανέναρξη του παιχνιδιού (1η κίτρινη) και ακολούθως απευθυνόμενος στον διαιτητή του είπε “Ρέφερι είσαι πολύ έξυπνος” και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Κάπου εκεί όλα τελείωσαν, με τον Όμιλο να πετυχαίνει δύο ακόμη τέρματα για την διαμόρφωση του τελικού 2-5.

Σκόρερς: 42′ Παπαδόπουλος, 48′ Κόπελας / 8′, 27′ και 30′ (πεν.) Παπάς, 63′ Τατίογλου, 75′ Κλουβάτος.

Διαιτητής: Σπυρόπουλος. Βοηθοί: Πρασσά, Μαραγκάκης.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Κοκκώνης, Χαβαλίνας, Καραμετος, Αρβανιτίδης, Παπαπαναγιώτου, Βασίλνας, Βαβίλης, Ππαπαδόπουλος, Κόπελας, Βασιλόπουλος (Μακεδόνας, Ψυχάρης, Ρέντζος, Σιδεράς, Θεοδωρακόπουλος, Μαρκαντωνάτος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδάκος, Ροζής, Καραμπέκιος, Zeneli, Γρεζης, Κλουβάτος, Τατίογλου, Βασιλόπουλος, Φακίτσας, Ματσούκας, Παπάς Νικολαΐδης, Καραβελάκης, Σενγκιέργκη, Αραβανής, Τρυφιάτης).







Leave a Reply