Κ18: Φοίνικας – Ρουφ 1-1

Ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους γηπεδούχους και έδωσε το προβάδισμα στο Ρουφ, ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ (στην περιοχή που δεν ήλεγχε βοηθός και πήρε πάνω του τη φάση ο διαιτητής) και οδήγησε στην αποβολή λόγω διαμαρτυρίας του Μουράτη (16′), άλλαξαν πολύ γρήγορα τα δεδομένα (0-1) και τις ισορροπίες (αριθμητικό μειονέκτημα ο Φοίνικας) στην αναμέτρηση των Κ18, Φοίνικα και Ρουφ στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Από την άλλη όμως, όλα τα παραπάνω έδειξαν να πεισμώνουν τους παίκτες του Ηλία Θεοδωρακόπουλου, που με πραγματική κατάθεση ψυχής, όχι μόνο ισοφάρισαν τον πρωτοπόρο του ομίλου, αλλά έφυγαν από το γήπεδο με την πίστη ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) τους αδικεί.

Σκόρερς: 47′ (πεν.) Καμπουρίδης / 13′ (πεν.) Δάουλας

Διαιτητής: Κοντογιάννης. Βοηθός: Χατζηδάκης.

Αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μουράτη (16′) για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή, ενώ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 63′ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαλεμένος, διότι ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Καραΐσκος, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Μπούρας, Μουράτη, Βασιλενας, Πατέλης, Γιωτης, Καμπουρίδης, Βασιλόπουλος (Βασιλείου, Τσίχλης, Μαρίνος).

ΡΟΥΦ: Βαρθαλίτης, Ράσχος, Δαφαλιάς, Σαλεμένος, Luka, Δάουλας, Mullali, Καγιαντόπουλος, Profka, Μπιλιάλ, Γκογκάι (Τοσούνι, Παππάς, Αλήτσιο, Αρβανίτης, Νικολόπουλος).

Leave a Reply