Κ18: Φοίνικας Π. – Άμιλλα Π. 3-2

Παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, δύο ανατροπές και τελικό νικητή την Κ18 του Φοίνικα Περιστερίου, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Άμιλλας, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Χιώτη έκλεισαν το πρώτο μέρος με το υπέρ τους 1-0, όπως διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ωστόσο η έναρξη της επανάληψης επεφύλασσε εκπλήξεις.

Η ομάδα του Ηλία Στέφου όχι απλά ξαναμπήκε στο παιχνίδι, αλλά πήρε και το προβάδισμα στο σκορ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι εκ μέρους των γηπεδούχων, το ματς ξαναγύρισε στην αφετηρία.

Οι εκατέρωθεν αναξιοποίητες ευκαιρίες τερματίστηκαν έξι λεπτά πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, με τον Κόμνα που ήρθε από τον πάγκο να δίνει τη νίκη και το τρίποντο στον Φοίνικα.

Σκόρερς: 10′, 58′ (πεν.) Κουτούπης, 74′ Κόμνας / 45′ Ριζόπουλος, 49′ Κωφίδης.

Διαιτητής: Βρανάς. Βοηθοί: Αναστασόπουλος-Τσιγγέλης, Ροβάτσος. Στο 78′ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Ριζόπουλος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πάπα, Μίλε, Τσιάβος, Γιώτης, Φούντο, Φωτόπουλος, Κουτούπης, Ρότα, Σκόδρας, Βάββας, Μπίλης, (Κόμνας, Καμπουρίδης Ι., Πατέλης, Γιαννόπουλος, Γκιολές, Δρέσιος).

ΑΜΙΛΛΑ: Μαϊδανος, Αντζέι, Μπόντε, Τσώλης, Ρεπάι, Κατσιούλας, Ασίμης, Σαχμπαζίδης, Παπαδάκης, Κωφίδης, Ριζόπουλος (Πήδουλας, Κουτρούλας, Τότσι, Παναγκασίδης, Ζαχαριουδάκης).

Leave a Reply