Κ18: Φοίνικας – Κηπούπολη 1-3

Η Κηπούπολη έβαλε φρένο στο αήττητο του Φοίνικα, επικρατώντας στη μεταξύ τους αναμέτρηση των Κ18, για τον 10ο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, με σκορ 1-3, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστασεων της Χωράφας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Τσουκνάκη κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, το οποίο και έκλεισαν με προβάδισμα δύο τερμάτων (0-2).

Στην επανάληψη έχασαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν σε κόντρα επιθέσεις να “τελειώσουν” το ματς, μ’ ένα τρίτο γκολ.

Τελικά το βρήκαν, αφού προηγουμένως ο Φοίνικας απείλησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2 και πήραν άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτυο γύρου (1-0 στο ίδιο γήπεδο).

Σημαντικό μερίδιο είχε ο Σοφός που πέτυχε τα 2 από τα 3 τέρματα της ομάδας του (από ασίστ Σκαμάνη και Νίκου) και σέρβιρε το τρίτο (το πέτυχε ο Λέμης).

Σκόρερς: 50′ Κουτούπης / 27′ και 75′ Σοφός, 39′ Λέμης.

Διαιτητής: Μαμουνής, Βοηθοί: Διαμαντής, Πίτσος.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Πάπα, Γιώτης, Σκόδρας, Ρότα, Φούντο, Φωτόπουλος, Καμπουρίδης, Κόμνας, Κουτούπης, Βάββας, Μπίλης (Κύρτσιος, Χάβαρης, Γιαννόπουλος, Δέλγας).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Μπίσκος, Λιατίφης, Μαργέτης, Κλειδής, Ρήγας, Λέμης, Σταματογιαννόπουλος, Σοφός, Σκαμάνης, Νίκος (Κωνσταντόπουλος, Φαρμάκης Β., Σούμπας, Θεοχαρίδης).

Leave a Reply