Κ18: Φοίνικας – Κηπούπολη 1-1

Με το ισόπαλο 1-1 σφραγίστηκε η αναμέτρηση των Κ18, Φοίνικα και Κηπούπολης, το απόγευμα της Κυριακής, στο κεντρικό γήπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χωράφας.

Το πρώτο μέρος ανήκε στην Κηπούπολη και οφείλεται κατά κύριο λόγο στα δοκάρια το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε με το άκαρπο 0-0. Δύο φορές η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, σε προσπάθειες των Δούμα και Σούμπα, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι στην πρώτη περίπτωση πέρασε και την τελική γραμμή.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι πήγε περισσότερο στη δύναμη, κατ’ επιλογήν του Φοίνικα που υπερείχε στο συγκεκριμένο κομμάτι και δεν περίσσεψαν οι υποσχόμενες γκολ φάσεις. Εκτός των δύο τερμάτων (σέντρα Μπίσκος – κεφαλιά Τσίκο / “κλέψιμο” Πατέλη ελευθέρωσε το πεδίο και πλάσαρε), η καλύτερη στιγμή ήταν ένα τετ α τετ του Ιωαννίδη που εξουδετερώθηκε.

Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την Κηπούπολη που παραμένει στους πρωτοπόρους και η πρώτη ισοπαλία για τον Φοίνικα που “ξεκόλλησε” από το γκρουπ των ομάδων της ουράς.

Σκόρερς: 71′ Πατέλης / 65′ Τσίκο.

Διαιτητής: Μπιμπάκης. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Παπαηλίας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κακουριώτης, Κύρτσιος, Γιώτης Φ., Γιώτης Σ., Τριαντάφυλλος, Κουρουμπλής, Σκόδρας, Χαραλάμπους, Πατέλης, Δέλγας, Ιωαννίδης (Πάπα).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδής, Χαροκόπος, Λέμης, Σοφός, Τσίκο, Δούμας, Τσέας Β. (Ρήγας, Παπαδόπουλος).

Leave a Reply