Κ18: Φιλική νίκη στη Χρυσούπολη

Νικηφόρα συνέχισε τις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας του ρόστερ της νέας περιόδου η νεανική Κ18 του Ηρακλή. Το μεσημέρι της Κυριακής επικράτησε μικτού κλιμακίου Κ18-Κ16 της Κηπούπολης με σκορ 3-4 και αγωνιστική παρουσία, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, που αφήνει υποσχέσεις.

Με ατομική ενέργεια και πλασέ του Καλογήρου έγινε το 0-1, ενώ από βαθιά μπαλιά του Μπενέτου και ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μαγκίτσα ήρθε το 0-2 που χειροκροτήθηκε απ’ όλους τους παρόντες ως δημιουργία και εκτέλεση.

Το 0-3 έγινε με δυνατό σουτ του Παπαποστόλου, ενώ το 0-4 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου διαμορφώθηκε από αυτογκόλ των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τέσσερις αλλαγές για τον Γιάννη Λιβαθινό και την Κηπούπολη να αναδιοργανώνεται στο χορτάρι, να έχει το δικό της αγωνιστικό μισό με αμιγώς παιδικό τμήμα (στο Α’ αγωνίστηκε με 5 στελέχη της Κ18 και 6 της Κ16) και να μειώνει στο τελικό 3-4, με δύο γκολ του Σερίφη και ένα του Κατωπόδη.

Για τον Ηρακλή έπαιξαν οι Γιάφαλης, Ζησιμόπουλος, Φράγκος Α., Νατσάκος, Οικονομάκος, Σακάι, Καλογήρου, Δασκαλόπουλος, Μαγκίτσας, Μπενέτος, Παπαποστόλου (Ζενέτος, Φράγκος Μ., Τσαγδούρης, Θεοδωρέλος).

Leave a Reply