Κ18: Στους “16” η Κηπούπολη

Την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 10ου ομίλου του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ κατέλαβε η Κηπούπολη, παρά την ήττα του Σαββάτου (2-1 από τον Ολυμπιακό Λιοσίων).

Συγκεκριμένα ισοβάθμισαν στην 5η θέση με 17 βαθμούς οι Κηπούπολη, Άμιλλα και Ιεράπολη (3-0 άνευ αγώνα το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη Πετρούπολης που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα), οπότε το κριτήριο αξιολόγησης είναι η ειδική βαθμολογία από τα μεταξύ τους παιχνίδια στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Σ’ αυτή λοιπόν, η Κηπούπολη έχει 4 βαθμούς (2-1 την Άμιλλα, 2-2 με την Ιεράπολη), η Άμιλλα 3 βαθμούς (3-0 την Ιεράπολη και 1-2 από την Κηπούπολη) και η Ιεράπολη 1 βαθμό (3-0 από την Άμιλλα και 2-2 με την Κηπούπολη).

Ως εκ τούτου, η Κηπούπολη είναι αυτή που εξασφαλίζει την πέμπτη θέση και το εισιτήριο της πρόκρισης στην τελική φάση, ενώ στο ενδεχόμενο να είναι ο 10ος όμιλος (μεταξύ των τριών με κλήρωση) αυτός που θα δώσει και μέσω της έκτης θέσης εισιτήριο πρόκρισης, τότε στην τελική φάση περνάει και η Άμιλλα Περιστερίου.

Leave a Reply