Κ18: Στους ισχυρούς ο Ηρακλής Π.

Ο αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς η γηπεδούχος ομάδα “Α.Ο. Περιστερίου” προσκόμισε τα ατομικά δελτία των ποδοσφαιριστών που πληρούσαν τις προϋποθέσεις, ωστόσο δεν προσκόμισαν τις προβλεπόμενες καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών μέχρι την προβλεπόμενη χρονική στιγμή”.

Με την ακόλουθη παρατήρηση ο διαιτητής της αναμέτρησης των Κ18, Α.Ο. Περιστερίου και Ηρακλή, κ. Θώμογλου έκλεισε το φύλλο αγώνα πριν καλά καλά το ανοίξει και ο Ηρακλής πήρε οριστικά το εισιτήριο για τους ισχυρούς της επόμενης φάσης.

Στον αντίποδα, η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου δεν είχε την ευκαιρία με νίκη να ισοβαθμίσει με τον Άγιο Ιερόθεο και να διεκδκήσει την τρίτη θέση στην κληρωτίδα (πριμοδότηση 1 βαθμού στην επόμενη φάση). Βάσει κανονισμών θα υποστεί και αφαίρεση τριών βαθμών, αλλά ελάχιστη σημασία έχει αυτό, αφού δεν τον θέτουν εκτός της επτάδας.

Για την ιστορία οι συνθέσεις που δήλωσαν οι δύο ομάδες έχουν ως εξής:

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Λευθεριώτης Γ., Τρόκα, Μποφίλιος, Βαγενάς, Κακούσιος, Πλευρίτης, Δημητρίου, Καλάμης, Κοριώζος, Στασινόπουλος, Ζαφειράτος (Φιλιππόπουλος, Κατσαπρακάκης, Κόνσολας, Γαϊτάνης, Ντέμα, Παρτσακλος, Λευθεριώτης Ηλ.).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάφαλης, Δρακόπουλος, Κολοκώτσιος, Σιάρκας, Χρυσανθόπουλος, Καλογήρου, Πετρόχειλος, Μαγκίτσας, Παπαποστόλου, Γκούντουβας, Γρηγοράκος (Οικονομάκος, Νατσάκος, Ζενέτος).

Leave a Reply