Κ18: Πρώτο φιλικό για τον Όμιλο

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι μετά την επανέναρξη των προπονήσεων έδωσε η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Τα σημάδια της παρατεταμένης και βίαιης διακοπής λόγω Κορωνοϊού, δείχνουν πλέον να υποχωρούν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Χρήστου Παλλίδη συμπληρώνοντας σχεδόν ένα μήνα προπονήσεων, έχουν προχωρήσει πολύ στην διόρθωση των δεικτών αγωνιστικής κατάστασης.

Κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Κηπούπολης, μετά το 0-0 του πρώτου μέρους βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μία στημένη μπάλα στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, ωστόσο κατάφεραν να ανατρέψουν πλήρως τα εις βάρος τους δεδομένα και με δύο γκολ του Κατσαπρακάκη να φύγουν νικητές.

Έπαιξαν οι Αφέντρας, Κατσαπρακάκης, Μπέσιος, Σετελάρη, Λυμπέρης, Τσιλεπής, Μπρκόβιτς, Γεροδημήτρης, Κατσίκης, Δημητρίου, Παπαδάτος, Δαουλας, Κοριώζος, Παρτσακλος, Ρωμανός.

  •  Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ και για την Κ16 του Ομίλου, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Σάκη Αναστασόπουλου να επικρατούν με σκορ 5-0 και σκόρερς τους Χιώτη (2), Φατούρο, Μιχαήλ και Σαγρή.

Leave a Reply