Κ18: Πανέτοιμος ο “Άγιος”

Η Κ18 του Αγίου Ιεροθέου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (Σάββατο 4/5, 09:00) νοκ άουτ παιχνίδι της φάσης των “16” των ισχυρών της ΕΠΣΑ, στο γήπεδο του Τριφυλλιακού.

Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Βαφειάδη ακολούθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής πιο χαλαρό πρόγραμμα, αφού δούλεψαν ασταμάτητα από την Τρίτη του Πάσχα, με τον τεχνικό του τμήματος και υπεύθυνο της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του συλλόγου να εστιάζει σε όλα όσα προηγήθηκαν και ως εμπόδια ξεπεράστηκαν, πριν φτάσει ως εδώ.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη νοοτροπία που επιδείξατε μέχρι σήμερα και είμαι ικανοποιημένος για όσα καταφέραμε κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Το αυριανό παιχνίδι είναι από εκείνα που μας κάνουν να αισθανόμαστε υπεύθυνοι απέναντι στους εαυτούς μας και τον σύλλογο που υπηρετούμε.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος αύριο, είμαι υπερήφανος για σας, για την πρόοδο που κάναμε ως ομάδα αυτή τη χρονιά και με σιγουριά σας λέω ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας” ήταν η κεντρική ιδέα όσων είπε ο Δ. Βαφειάδης στους ποδοσφαιριστές του τόσο πριν την έναρξη της προπόνησης όσο και μετά το τέλος της.

Λίγο νωρίτερα είχε μοιραστεί στο Peristeri-Academies.gr μια σκηνή που χαράχτηκε έντονα μέσα του, από το νικητήριο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου για τη φάση των “24”:

Ένα παιχνίδι που κυλούσε με το εις βάρος μας 2-0 ως το 60′ δεν γυρίζει εύκολα. Παρ’ όλα αυτά το πίστευα, όπως απέδειξαν ότι το πίστευαν και τα παιδιά. Κοιτώντας τους στα μάτια είδα στο τελευταιο εικοσάλεπτο τη βεβαιότητα ότι δεν γίνεται να τελειώσει τόσο νωρίς αυτό το ταξίδι.

Και ήταν ακριβώς η κουβέντα που μου είπαν στο λεωφορείο κατά την επιστροφή: “ήταν πολύ νωρίς για να τελειώσει το ταξίδι αυτής της παρέας”.

Αυτή η παρέα πίστεψε στις δυνατότητές της και αυτό ήταν το κύριο μέλημά μας από την αρχή της χρονιάς, γιατί μην ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι γεννημένοι το 2002, δηλαδή είναι ο βασικός κορμός για την ομάδα και της επόμενης περιόδου.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης υπήρχε και ενότητα με εκτελέσεις πέναλτι, ενώ στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Μητσής, Χαραμής από το παιδικό τμήμα, ως δικαιολογημένη ανταμοιβή για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Leave a Reply