Κ18: Με το… δεξί ο Ήφαιστος 3-0

Με απαράλλαχτη -σε επίπεδο προσώπων- την περσινή του ομάδα, κατά ένα χρόνο ωριμότερη και πλουσιότερη σε παραστάσεις και ομοιογένεια, ο Ήφαιστος έδειξε από νωρίς ότι και φέτος βλέπει ψηλά στο πρωτάθλημα Κ18, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.

Μετά από το νωθρό ξεκίνημα του πρώτου εικοσαλέπτου, η ομάδα του Θόδωρου Τρανού επέβαλλε το παιχνίδι της και κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Αγίου Ιεροθέου επιβλήθηκε με σκορ 3-0 και μπήκε με το… δεξί στον φετινό μαραθώνιο, στο ΕΑΚ Ηφαίστου, το πρωί του Σαββάτου.

Οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Βαφειάδη, δεν είχαν παθητικό ρόλο, αλλά υστέρησαν στις προσωπικές μονομαχίες και στο δημιουργικό κομμάτι στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Σκόρερς: 28′ και 53′ Τζωρτζακάκης, 79′ Τουρτούλη / –

Διαιτητής: Ρούσσος. Βοηθοί: Νικολάκος, Παλάσκας.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ Π.: Καραγκούνης, Πουρίκη, Τζωρτζακάκης, Πολίτης (75′ Πελέκης), Φίλιας Β., Παληογιάννης, Τουρτούλη, Κανναβός, Καραλάκης (73′ Δημητρίου), Γιαννόπουλος (64′ Κολοκώτσιος Κ.), Δεμίρης (52′ Ευθυμιάδης Χ.).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Τσιαντούλας, Ψυχογιός (60′ Βερύκιος), Κορώνης (72′ Αγγελόπουλος), Χαλίκης, Κολλιόπουλος, Παπαδημητρίου, Τάσσης (67′ Ιατρίδης), Άγκολι (72′ Τσέας Β.), Πίττης, Θηβαίος (52′ Αμασιάδης Χ.), Βασιλείου.

Leave a Reply