Κ18: Με Δ. Καριώτη στον πάγκο

Υπό τις οδηγίες του Σάκη Καλογερόπουλου (και υπό βροχή) διεξήχθη η προπόνηση της Τετάρτης και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με αυτή της Παρασκευής για την Κ18 του Ηφαίστου.

Ο Δημήτρης Καριώτης βρίσκεται στη Σάμο, όπου το πρωί της Κυριακής ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο μαθημάτων και εξετάσεων για την απόκτηση του διπλώματος UEFA C και με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση με τον Άγιο Ιερόθεο (ΕΠΣΑ), που είναι προγραμματισμένη για τις 7.30 μ.μ. της Κυριακής στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λείψει ο Θωμάς Λιούκας, που τοποθέτησε νάρθηκα στο χέρι, μετά την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Περιστερίου.

Με τον Βασίλη Κρινόπουλο στον πάγκο, το τμήμα έκανε το 2/2 στο τουρνουά Soccerlink, επικρατώντας με σκορ 0-4 του Kifissos FC, στο γήπεδο Ορυζόμυλων. Τα γκολ πέτυχαν οι Παπαροϊδάμης (2), Πετράς και Αμασιάδης.

Έπαιξαν οι Καριώτης, Βούλγαρης, Αρεστης, Καρούμπης, Κυρρανός, Λουκόπουλος, Μαυρομάτης, Αμασιάδης, Φράρος, Αμανατίδης, Πετράς (Στασινόπουλος, Καμπουρίδης, Παχνής, Παπαροϊδάμης).

Leave a Reply