Κ18: Κηπούπολη – Θύελλα Π. 2-3

Η Θύελλα Π. ήταν η κερδισμένη της αναμέτρησης του Κ18 με την Κηπούπολη, στο γήπεδο Χρυσούπολης, αφού με τη νίκη της (2-3), πήρε την 3η θέση του 1ου ομίλου και θα ξεκινήσει τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης με μπόνους ενός βαθμού, ενώ αντίθετα, η Κηπούπολη βγήκε εκτός διεκδίκησης του εισιτηρίου πρόκρισης στα γκρουπ των ισχυρών.

Συνολικά τρία πέναλτι υποδείχθηκαν στο σύνολο του αγωνιστικού χρόνου, με τον Σκαμάνη να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ στο 5ο λεπτό, τον Παυλάτο να αποκρούει και να διατηρεί το 2-2 στο 59′, όχι όμως και στο 68′ (αμφισβητούμενη απόφαση) όταν ο Αλιάι διαμόρφωσε το τελικό 2-3 με την Κηπούπολη να μένει και με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Σούμπα στην ίδια φάση.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 72′, αλλά στάθηκαν άτυχοι στο τετ α τετ του Σοφού.

Σκόρερς: 5′ (πεν.) Σκαμάνης, 20′ Χαροκόπος / 14′ Τάνκα, 17΄Κωστής, 68΄(πεν.) Αλιάι.

Διαιτητής: Μικελόπουλος. Βοηθοί: Παλάσκας, Κατελανάκης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Χαροκόπος, Κλειδής, Δούμας, Λέμης, Σοφός, Εμμανουήλ, Σκαμάνης, Τσίκο (Τσέας Β., Παπαδόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Ρήγας, Φαρμάκης Β.).

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Λουλουδας, Δέδες, Κατσής, λαμπρίδης, Πασάι, Μάλκο, Σούλα, Γιαννακος, Τάνκα, Κωστής, Αλιάι (Τζουρμανάς, Ζησάκης, Ορούτσι, Χανδρινός, Μαρίνος).

Leave a Reply