Κ18: Κηπούπολη – Διαγόρας Αιγ. 4-2

Νύχτα με τη μέρα τα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης των Κ18, Κηπούπολης και Διαγόρα Αιγάλεω, αλλά τουλάχιστον το καλό το κράτησαν για το τέλος.

Μετά το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, με τους δύο τερματοφύλακες να ρνούνται την παραβίαση της εστίας τους,επανάληψη έκρυβε έξι γκολ, δύο δοκάρια και τουλάχιστον 4-5 εντυπωσιακές επεμβάσεις από τους δύο τερματοφύλακες!

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Διαγόρας μπήκε μπροστά στο σκορ με σουτ από τα 35 μέτρα στο “Γ” της εστίας και σχεδόν με τη σέντρα η Κηπούπολη ισοφλαρισε με θεαματικό σόλο και “φωτοβολίδα” του Μπίσκου.

Δυο φάσεις αργότερα νέο εντυπωσιακό σόλο, αυτή τη φορά από τους φιλοξενούμενους και τον Μπενέτο και 1-2. Στην επόμενη φάση κερδισμένο φάουλ για την Κηπούπολη, απευθείας εκτέλεση του Τσέα και 2-2!

Η Κηπούπολη που απάντησε ακαριαία στα γκολ του Διαγόρα είχε πλέον την ψυχολογία και την πρωτοβουλία και με δύο γκολ του Σοφού, μετά από ριμπάουντ σε σουτ του Τσέα και εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι από τον Σούμπα, έφτασε στο 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δοκάρι είχε και ο Διαγόρας σε σουτ του Λαμπιτσάκη.

Σκόρερς: 46′ Μπίσκος, 52΄Τσέας Β., 57′ και 73′ Σοφός / 45′ Κονόμης, 51′ Μπενέτος.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης. Βοηθοί: Μαστροδήμας, Τζίβρας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παυλάτος, Σούμπας, Μπίσκος, Φαρμάκης Β., Κλειδης, Χαροκόπος, Λέμης, Σοφός, Δούμας, Τσέας Β. (Σταματογιαννόπουλος, Λιατίφης, Ρήγας).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓ.: Κούρτης, Κονόμης, Σταυρατης, Γρηγορόπουλος, Αρώνης, Σαλκούρτι, Σαρμπάνης, Καραλάκος, Σιδηρόπουλος, Μπενέτος, Λαμπιτσάκης (Θεοδωρέλος, Χατζηγεωργιάδης, Δούλκαρης).

Leave a Reply