Κ18: Κηπούπολη – Α.Ο.Περιστερίου 1-2

Με μεγαλύτερα διαστήματα κατοχής μπάλας και καλύτερο ποσοστό αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου επικράτησε εκτός έδρας του αντίστοιχου συγκροτήματος της Κηπούπολης με σκορ 1-2.

Το 0-1, σκορ ημιχρόνου, διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, από τον Κατσίκη που εκμεταλλεύτηκε αμυντικό λάθος και με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Γερονικολό.

Από κόρνερ του Κατσίκη, στην επανάληψη, ο Παπαχριστοδούλου διεύρυνε το προβάδισμα (0-2), με την Κηπούπολη να επιστρέφει στο παιχνίδι εντός τριλέπτου με τον Ζαχαράκη και να πιέζει ως το τέλος για την ισοφάριση με αρκετές στημένες μπάλες κυρίως, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Σκόρερς: 57′ Ζαχαράκης / 30′ Κατσίκης, 54′ Παπαχριστοδούλου.

Διαιτητής: Μαραθωνίτης. Βοηθοί: Παπαγιαννάκης, Σιδέρης.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Γερονικολός, Ζαραϊδώνης, Τραχανάς, Ντούμης, Πελέκος, Τσέας Β., Βαλτζής, Σαμούρης, Ανδρωνιώτης, Χρονάκης, Τζαγκαράκης (Παυλάκος, Ζαχαράκης, Κατσάτσος, Σούμπας, Παπαδόπουλος).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Δαουλας, Θεοδωρόπουλος, Χαλκιαδάκης, Λυμπέρης, Φατούρος, Παπαχριστοδούλου, Παντελής, Μπολάνης, Κατσίκης, Μπρκόβιτς, Παπαδάτος (Μάλο, Μάσαμπ, Παπαδάκος, Σαγρής, Λίτος).



Leave a Reply