Κ18: Κηπούπολη – Ήφαιστος Π. 1-3

Πρωτοπόρος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑ (1ος όμιλος) ο Ήφαιστος Περιστερίου που επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 1-3 της Κηπούπολης και θα εκκινήσει τη δεύτερη φάση (των ισχυρών) με βαθμολογικό μπόνους τριών βαθμών.

Η εμπειρία και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του Θόδωρου Τρανού έγειραν την πλάστιγγα της αναμέτρησης υπέρ του Ηφαίστου, κόντρα στο νεανικότερο συγκρότημα της Κηπούπολης που το πάλεψε ως εκεί που μπορούσε, ισοφαρίζοντας το εις βάρος του 0-1 σκορ ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο συνήθης ύποπτος, Τζωρτζακάκης, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα πέντε λεπτά πριν την εκπνοή.

Σκόρερς: 48′ Σοφός / 6′ Τουρτούλη, 60′ Τζωρτζακάκης, 75′ Ευθυμιάδης.

Διαιτητής: Τσάφος. Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Ορφανός.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Μανώλης, Μούτσιος, Βαρζάκης, Μαργέτης, Κλειδής, Ρήγας, Σταματογιαννόπουλος, Λένης, Σοφός, Νίκος, Λιατίφης (Σούμπας, Κωνσταντόπουλος, Μπίσκος, Παυλάτος, Μιχαλόπουλος, Χαροκόπος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καραγκούνης, Τυρασκης, Τζωρτζακάκης, Φειδαίος, Φίλιας, Πουρίκη, Καλκανάκος, Τουρτούλη, Καραλάκης, Γιαννόπουλος, Δεμίρης (Πελέκης, Ευθυμιάδης, Τσερνομάζοφ, Κολοκώτσιος Κ.).

Leave a Reply