Κ18: Κεραυνός Πετρ. – Ηρακλής 0-4

Παιχνίδι με… μπακότερμα ήταν αυτό που πρόσφερε στην Κ18 του Ηρακλή την επιστροφή στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας, με το ευρύ 0-4, στο Πετρούπολης Γ’!

Οι ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη επιβλήθηκαν επί του αντίστοιχου συγκροτήματος του Κεραυνού Πετρούπολης, με υπηρεσιακό τερματοφύλακα τον Γιάννη Μουντζουγιάννη, που όποτε χρειάστηκε να επέμβει δήλωσε “παρών”, για να δεχθεί τα συγχαρητήρια, συνοδευμένα από τα σχετικά πειράγματα των συμπαικτών του μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το υπέρ του Ηρακλή 0-1 και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη ήταν λιγότερες οι επιπολαιότητες στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα ΄να έρθουν άλλα τρία γκολ, εκ των οποίων τα δύο στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Καθ’ όλα δίκαιη η επικράτηση (4η σε 8 παιχνίδια) για τους φιλοξενούμενους, που τους επανέφερε στη ζώνη της πρώτης επτάδας.

Σκόρερς: – / 6′ Παπαποστόλου, 64′ Δρακόπουλος, 74′ Δρουγουνάκης, 77′ Γκούντουβας.

Διαιτητής: Γλάρος. Βοηθοί: Χρήστου, Παπαϊωάννου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: Αλλας Γ., Ρέντζος, Ανδρέου, Λιώνης, Αναγνωστόπουλος Φανός, Σοφιανός, Ζάρκαλη, Σακκάς, Μαλαματίνης, Κουλουριώτης (Γοματος, Παινεσης, Ζωης, Μπέκος, Σοφιανός, Ματθαίου).

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Μουντζουγιάννης, Δρακόπουλος, Πετρόχειλος, Χρυσανθόπουλος, Μήτρος Π., Δρουγουνάκης, Στόινα, Καλογήρου, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Μαγκίτσας (Γρηγοράκος, Νατσάκος, Γκούντουβας).

Leave a Reply