Κ18: Καματερό – Ήφαιστος 2-1

Μία αμυντική αρρυθμία στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κόστισε την ήττα στην πρεμιέρα στην Κ18 του Ηφαίστου Περιστερίου, στο Καματερό, με σκορ 2-1.

Στην πραγματικότητα “το παιχνίδι χάθηκε” στο πρώτο μέρος και στη διάρκεια της πρώτης μισής ώρας, όταν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε να μεταφράσει αυτή την υπεροχή σε γκολ.

Αντίθετα σε μία αντεπίθεση το Καματερό πήρε το προβάδισμα στο σκορ, με τον Καμπουρίδη να ισοφαρίζει στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Κάτι η νευρικότητα της πρεμιέρας, κάτι οι απουσίες και τα “βαριά” πόδια από το pick της προετοιμασίας, δεν επέτρεψαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ηλία Θεοδωρακόπουλου και Δημήτρη Καριώτη να παίξουν ποδόσφαιρο ευθέως ανάλογο της δυναμικότητάς τους.

Σκόρερς: 31′, 73′ Ζαχαρόπουλος / 40′ Καμπουρίδης.

Διαιτητής: Κοπαλας. Βοηθοί: Κοντοπάνος, Τσατσουλης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κουτσίκος, Παλυβός Κ.., Βανικιώτης Ν., Ροδίτης, Αντωνόπουλος, Βαρουξής, Παλυβός Α., Τόλλιας, Τσιώλης, Παπαδόπουλος, Ζαχαρόπουλος (Πέτρου, Σταυρόπουλος, Ελευθερόγλου, Κυρίτσης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Πουρίκη, Κακουλίδης, Πελέκης, Κυρρανός, Μαχαίρας, Αμανατίδης, Καρούμπης, Καμπουρίδης, Κολοκώτσιος, Λιούκας (Παχνής, Φράρος, Στασινόπουλος, Γαλλιός, Αδάμ).

Leave a Reply