Κ18 Αγ. Ιερόθεος: Απολογισμός Α’ γύρος

Τριανταδύο (32) ποδοσφαιριστές της Κ18 του Αγίου Ιεροθέου πήραν χρόνο συμμετοχής στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ, που με την εκπνοή του βρήκε τον “Άγιο” να κρατάει στα χέρια του το έκτο εισιτήριο του 1ου ομίλου, για πρόκριση στη δεύτερη φάση των ισχυρών της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Βαφειάδη είχε 6 νίκες 1 ισοπαλία και 5 ήττες (συμπεριλαμβανομένου του 3-0 άνευ αγώνα με τον Αίμο Πετρούπολης που αποχώρησε) στις 13 αγωνιστικές του Α’ γύρου (ένα ρεπό) και μόλις δύο στελέχη του ρόστερ έκαναν το 11/11 οι Χρήστος Χολέβας και Βελισσάριος Παπαδημητρίου..

Με συντελεστή τερμάτων 33-16 (συμπεριλαμβανομένου του 3-0 α.α. με τον Αίμο), στον πίνακα των σκόρερς ηγείται ο Χολέβας με 8 τέρματα, με τον Ζέρβα να ακολουθεί με 7, ενώ ένα από τα τέρματα σημειώθηκε από αυτογκόλ (στο ματς με τον Ήφαιστο).

Η δύση του 2019 είχε καλές ειδήσεις για τους Δημήτρη Χαλίκη και Γρηγόρη Θηβαίο, με τον πρώτο να καταγράφει τις δύο πρώτες του συμμετοχές στην αποστολή του αντρικού τμήματος (Γ’ εθνική) σε πρωτάθλημα και κύπελλο και τον δεύτερο να αγωνίζεται για 120 λεπτά στον αγώνα κυπέλλου με τα Βριλήσσια και με δικό του μάλιστα γκολ (1-1) να οδηγείται το παιχνίδι στα πέναλτι, όπου επικράτησε ο “Άγιος” με 3-1.

Ο συγκεντρωτικός πίνακας με τον χρόνο συμμετοχής ανά αγωνιστική, σύνολο και τέρματ έχει ως εξής:

Ρ (ρεπό)
(άνευ αγώνος με Αίμο Πετρ.)
Οι Τσιαντούλας, Μαρίνος και Καρακασίλης έχουν διακόψει την παρουσία τους στην ποδοσφαιρική Ακαδημία.

Leave a Reply