Κ18: Θύελλα Π. – Ήφαιστος 1-0

Μία φορά ηττήθηκε ο Τσέκερης από σέντρα σουτ (Τάνκα) και ήταν αυτή που διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στην αναμέτρηση των Κ18, Θύελλας Περιστερίου και Ηφαίστου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων είχε υψώσει απαγορευτικό ως τότε στις προσπάθειες της Θύελλας να μπει μπροστά στο σκορ, σ’ ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν πιο επικίνδυνοι στο δεύτερο μισό του γηπέδου, αλλά χωρίς να αξιοποιήσουν τις φάσεις τους απέναντι στην αντίπαλη εστία.

Ο Ήφαιστος, με 3 απουσίες και 2 αναγκαστικές αλλαγές (Πελέκης, Στασινόπουλος), στερήθηκε την τελική πάσα που θα του επέτρεπε να έχει περισσότερες δικές του καλές στιγμές στα καρέ της Θύελλας, πλην εκείνης του Καμπουρίδη από γύρισμα του Φράρου.

Σκόρερς: 71′ Τάνκα / –

Διαιτητής: Αρβανίτης. Βοηθοί: Σταυρόπουλος, Γαλαριώτης.

ΘΥΕΛΛΑ Π.: Λουλούδας, Δέδες, Κάτσης, Πασάι, Λαμπρίδης, Μάλκο, Σούλα, Γιαννακος, Τάνκα, Κωστής, Αλιάι (Μαρίνος, Ζησάκης, Τζουρμανάς, Χανδρινός, Ράπτης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Τσέκερης, Πουρίκη, Κακουλίδης, Πελέκης, Λουκόπουλος, Μαχαίρας, Στασινόπουλος, Καρούμπης, Καμπουρίδης, Λιούκας, Αρέστης (Φράρος, Πετράς, Γαλλιός, Αμασιάδης, Αδάμ).

Leave a Reply