Κ18: Θρίαμβος Χ. – Αγ. Ιερόθεος 1-4

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μία κερδισμένη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του 7ου ομίλου της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, για την Κ18 του Αγίου Ιεροθέου, που επικράτησε με σκορ 1-4, ως τυπικά φιλοξενούμενη από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Οι ποδοσφαιριστές του Νικήτα Κατσίπη (ο Δ. Βαφειάδης βρίσκεται στο Abu Dhabi για το unified soccer 7X7 των Special Olympics World Games 2019) δεν συνάντησαν προβλήματα για να φτάσουν στην ευρεία νίκη, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και την ομάδα του Χαϊδαρίου να πετυχαίνει το γκολ της τιμής λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Σκόρερς οι Ζέρβας (30′ και 33′), Κατσούλης (64′) και Βασιλείου (69′), για την ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αγίου Ιεροθέου που είδε αυτή την εβδομάδα άλλο ένα μέλος της, τον Δημήτρη Χαλίκη (γενν. 2002), να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της αντρικής ομάδας για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Διαιτητής: Παπαπαύλου. Βοηθοί: Τζέλος, Κορρές.

Αγωνίστηκαν οι Σιαράβας, Πιττής, Κορώνης, Μαντάς, Λέσι, Παπαδημητρίου, Χολέβας, Αποστολόπουλος, Ζέρβας, Άγκολι, Βασιλείου (Ψυχογιός, Καρακασίλης, Κατσούλης).

Leave a Reply