Κ18: Ηρακλής – Καματερό 2-4

Σε κακό δαίμονα του Ηρακλή εξελίσσεται το Καματερό, που αυτή τη φορά κατάφερε να επιστρέψει από το εις βάρος του 2-0 και να φύγει με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο της Χρυσούπολης, με σκορ 2-4.

Σ’ ένα παιχνίδι με αδικαιολόγητη ένταση, οι ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Χλοψιούδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων λίγο μετά τη συμπλήωση των πρώτου εικοσαλέπτου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-1.

Στην επανάληψη, ήταν πιο αποφασισμένοι και ουσιαστικοί και παρ’ ότι συνέβαλλαν αδικαιολόγητα στη δημιουργία ενός “πολεμικού” κλίματος, κατάφεραν και με αριθμητικό μειονέκτημα να φτάσουν στη νίκη.

Σκόρερς: 18′ Βαρδαραμάτος, 22′ Παπαποστόλου / 28′ Καλιόσης, 49′ (πεν.) Γκανιός, 58′ Ελευθερογλου, 80′ (πεν.) Ζαχαρόπουλος.

Διαιτητής: Κωσταγιάννης. Βοηθοί: Προδρομιάδης, Τζανής.

Στο 53ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζωγραφάκης για επικίνδυνο παιχνίδι και πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο προπονητής του Καματερού, γιατί μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος της ομάδας του εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο φωνάζοντας “Έτσι ρε π….”!

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάφαλης, Δρακόπουλος, Κολοκώτσιος, Χρυσανθόπουλος, Μήτρος, Καλογήρου, Μαγκίτσας, Πετρόχειλος, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Γιώτης (Σιάρκας, Αράπης, Οικονομάκος, Νατσάκος).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Αδαμόπουλος, Παλύβος Α., Βανικιώτης, Διαμαντόπουλος, Παπαθανασίου, Καλιόσης, Αντωνόπουλος, Ζωγραφάκης, Γκανιός, Ζαχαρόπουλος, Ελευθερογλου (Πέτρου, Παλύβος Κ., Παπαδόπουλος, Γκιαδάς, Σιβρης, Νομικός, Τσώλης).

Leave a Reply