Κ18: Ηρακλής – Φοίνικας 0-0

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο, με τον Ηρακλή να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη δεύτερη φάση των ισχυρών και τον Φοίνικα να βρίσκεται για έναν βαθμό εκτός κι έτσι να παραμένει μετά το τελικό 0-0, μία αγωνιστική πριν το τέλος.

Ήταν λογικό να το ήθελαν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι στο ΕΑΚ Ηφαίστου και διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας χέρι και για δύο περιπτώσεις πέναλτι σε προσπάθειες των Μπούρα και Πατελη, ενώ το τελευταίο STOP το ύψωσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή κάνοντας την απόκρουση του αγώνα στο αριστερό “Γ” της εστίας του, στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Ήταν, δεν ήταν παράβαση, ο διαιτητής είχε το δικό του άλλοθι και το κατέγραψε στο φύλλο αγώνα: “Από την έναρξη του παιχνιδιού έγινε αισθητή η έλλειψη επαρκούς φωτισμού στο μισό του γηπέδου από την πλευρά του β’ βοηθού, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα ως προς την ικανότητα οπτικής αντίληψης, τόσο από εμένα τον ίδιο, όσο και από τον βοηθό μου”.

Διαιτητής: Σουλτης Αβαγιάννης. Βοηθοί: Ρισσάκης, Τσιάτσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Καναβάκης, Σιταράς, Σακκάς, Χρηστίδης, Οικονομάκος, Ζάρκαλης, Καγιάννης, Ζενέτος, Σαρμπάνης, Μαγκίτσας, Καρδάσης (Κηπουρός, Κομπορόζος, Βασιλάκος).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Διαμαντης, Καραΐσκος, Χαβαλίνας, Ανδριανάκος, Μπούρας, Μπούζο, Βασιλόπουλος, Πατελης, Θεοδωρακόπουλος, Καμπουρίδης, Βασιλενας (Ψυχάρης, Τσίχλης, Χρυσοστόμου).

Leave a Reply