Ηρακλής: Φιλική νίκη με Κορυδαλλό

Νικηφόρα ξεκίνησε τα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια για την ένταξη των προβιβασθέντων, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, η Κ18 του Ηρακλή Περιστερίου.

Οι Περιστεριώτες αντιμετώπισαν το αντίστοιχο συγκρότημα του Α.Ο. Κορυδαλλού και έκλεισαν το πρώτο μέρος με το ισόπαλο 1-1, όπως διαμορφώθηκε στα τελευταίο πεντάλεπτο (προηγήθηκαν με πλασέ του Μαγκίτσα), αλλά χωρίς τον Γρηγοράκο που δέχθηκε ένα χτύπημα και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Λιβαθινού εγκατέλειψαν την αναζήτηση των επιθετικών του με μακρινές μπαλιές και έπαιξαν περισσότερο από τα άκρα, κάτι που απέφερε άλλα δύο γκολ, το πρώτο με εύστοχο πλασέ του Μαγκίτσα και πάλι (γύρισμα από τα δεξιά του Φράγκου) και το δεύτερο με σουτ του Νατσάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Τελευταία φάση, ένα σουτ του Μπενέτου (μπαλιά του Φράγκου από αριστερά) που έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σ’ ένα παιχνίδι που η νεανική σύνθεση (και παρά την περιορισμένη συνοχή) έδωσε μηνύματα γρήγορης προσαρμογής και διάθεσης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάφαλης, Οικονομάκος, Ζησιμόπουλος, Φράγκος Α., Νατσάκος, Μαγκίτσας, Ζενέτος, Καλογήρου, Μπενέτος, Γρηγοράκος, Παπαποστόλου (Θεοδωρέλος, Φράγκος Μ.).

Leave a Reply