Κ18: Ηρακλής Π. – Θρίαμβος Χ. 1-1

Πήρε τον πρώτο της βαθμό, αλλά άξιζε χωρίς αμφιβολία το τρίποντο η Κ18 του Ηρακλή Περιστερίου, κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι, αλλά εκτός του δοκαριού του Βαρδαραμάτου (στο πρώτο δεκάλεπτο) ήταν και επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια,με αποτέλεσμα να σπαταλήσουν αρκετές ευκαιρίες, για να διευρύνουν το προβάδισμα του ενός τέρματος που είχαν από το 20ό λεπτό, ενώ υπάρχουν και τουλάχιστον 2 φάσεις που αδικούνται από τις διαιτητικές αποφάσεις:

η πρώτη είναι αυτή του Μαγκίτσα που φεύγει μόνος του προς την εστία με τον αντίπαλο να τον τραβάει από πίσω, τον ρέφερι να δίνει την παράβαση (φάουλ), αλλά όχι και την αποβολή και,

η δεύτερη είναι η φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφαρίζει ο Θρίαμβος και μοιάζει αρκετά με το πέναλτι του Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι (σαφώς εκτός περιοχής).

Ντεμπούτο στον πάγκο του Ηρακλή για τον Γιάννη Λιβαθινό, που μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, δεν στάθηκε στις παραπάνω φάσεις, αλλά αρκέστηκε να πει ότι έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αν και θα έπρεπε να μεταφραστεί σε περισσότερα γκολ.

Σκόρερς: 20′ (αυτ.) Φωτσοτζόγλου / 70′ (πεν.) Λάμπρο.

Διαιτητής: Νάτσιος. Βοηθοί: Τράντας, Μακρυγιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιάφαλης, Δρακόπουλος, Κολοκώτσιος, Οικονομάκος, Μήτρος, Μαγκίτσας, Καλογήρου, Πετρόχειλος, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Γιώτης (Αράπης, Νατσάκος).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ.: Γαλάνης, Σιορέντας, Φωτσοτζόγλου, Μίτι, Τσιαπαρας, Παπουτσής, Στρατικόπουλος, Μπούρας, Ραντουκάνου, Λάμπρο, Μποχτης (Αμαγνωστόπουλος, Κουρατόρας, Ρηγόπουλος, Καβαλαράκης, Τουρναβίτης).

Leave a Reply