Κ18: Ηρακλής Π. – Αγ. Ανάργυροι 0-1

Ήττα που δικαιολογείται μεν από τη γενική αγωνιστική εικόνα, αλλά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποφύγει, υπέστη η Κ18 του Ηρακλή Περιστερίου από το αντίστοιχο συγκρότημα των Αγίων Αναργύρων, στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Συγκεκριμένα, είχε την ευκαιρία στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και στο 0-0 να πάρει προβάδισμα στο σκορ από τη βούλα του πέναλτι, κάτι που σίγουρα θα επηρεάζε την εξέλιξη, αν δεν την διαφοροποιούσε πλήρως κιόλας.

Δεν τα κατάφερε ο Στόινα και η υπεροχή των φιλοξενουμένων στο physical game, αλλά και την εμπειρία σ’ αυτό το επίπεδο, κόντρα στο νεανικότερο ρόστερ του Ηρακλή (με 7 παιδιά γεννημένα το 2003 έναντι μόλις ενός των Αγ. Αναργύρων), τους έδωσε σημαντικό πλεονέκτημα.

Βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους και έφτασαν δίκαια στους 3 βαθμούς, εφ’ όσον δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία τους.

Σκόρερς: – / 36′ Μπαρμπόπουλος.

Διαιτητής: Κουκόπουλος. Βοηθοί: Νταρακλίτσης, Γαλαριώτης.

ΗΡΑΚΛΗΣ Π.: Γιάφαλης, Οικονομάκος, Μουντζουγιάννης, Χρυσανθόπουλος, Μήτρος Π., Καλογήρου, Στόινα, Ζενέτος, Παπαποστόλου, Βαρδαραμάτος, Γκούντουβας (Δρακόπουλος, Πετρόχειλος, Γρηγοράκος, Μαγκίτσας).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Καλογερόπουλος, Μπαρμπόπουλος, Τερζής, Παλιούρας, Βασιλειάδης, Σίμος, Παππάς, Κατσαρας, Μπαλλι, Κούμπρια, Παρθένης (Κοροντζης, Χόντος, Καραγιώργης, Ταμβάκης)

Leave a Reply