Κ18: Ηρακλής – Αγ. Ανάργυροι 0-1

Ήττα με σκορ 0-1 από το αντίστοιχο συγκρότημα των Αγίων Αναργύρων, γνώρισε η Κ18 του Ηρακλή Περιστερίου, το απόγευμα του Σαββάτου στο ΕΑΚ Ηφαίστου.

Η αποστολή ήταν εξ αρχής δύσκολη για το νεανικό συγκρότημα των Περιστεριωτών, κόντρα σε μία ομάδα (παραδοσιακά δυνατή στς μεγάλες ηλικίες) που αξιοποιεί στο μέγιστο τους όρους συμμετοχής στο παιχνίδι (4 γεννηθέντες το 2001 και μόλις 2 στελέχη της αρχικής ενδεκάδας γεννημένα το 2003), ωστόσο η συνολική αγωνιστική εικόνα ήταν διαφορετική της αναμενόμενης.

Το συγκρότημα του Γιάννη Λιβαθινού δεν δέχθηκε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι, στάθηκε απόλυτα ανταγωνιστικό στην πλειονότητα του χρόνου και -ιδιαίτερα στην επανάληψη- αν είχε την φρεσκάδα που του στέρησαν οι πολλές απουσίες, θα μπορούσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Δίκαιη η επικράτηση των Αγίων Αναργύρων, που μπορεί να σκόραραν από τη βούλα του πέναλτι, αλλά είχαν 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες (και δοκάρι) για να το κάνουν σε κανονική ροή αγώνα.

Σκόρερς: – / 51′ (πεν.) Σμιγαδης.

Διαιτητής: Φραγκιουδάκης. Βοηθοί: Σερμετης, Μπακογιάννης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κωνσταντόπουλος, Δρακόπουλος, Δασκαλόπουλος, Φράγκος Α., Τερμπατσής, Σακάι, Κυριάκος, Ζενέτος, Φράγκος Μ., Μαγκίτσας, Πετρόχειλος (Γαϊτάνης).

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μαρκεσίνης, Δάγλας, Σμιγαδης, Μπακάλης, Βασιλειάδης, Σίμος, Κορόντζης, Κούμπρια, Παρθένης, Δεσποτόπουλος, Κυριφίδης (Τερζής, Παππάς, Χαραλάμπους, Κουντούδης, Χόντος, Κοδέλι).

Leave a Reply