Κ18: Ηρακλής – Ήφαιστος 1-1

Μπροστά σε μία εξέδρα που μακάρι να αντικρύσουν προσεχώς και τα αντρικά τμήματα των δύο συλλόγων, οι Κ18 Ηρακλή και Ηφαίστου έδωσαν ένα ντέρμπι αντάξιο της ιστορίας και της παράδοσης των αναμετρήσεων των δύο συγκατοίκων στη διοργάνωση.

Στη σχεδόν γεμάτη κερκίδα του ΕΑΚ Ηφαίστου, οι φίλοι των δύο ομάδων παρακολούθησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Γιάννη Λιβαθινού και Δημήτρη Καριώτη να δίνουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους, σ’ ένα παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψε κανένα συστατικό ενός πραγματικού ντέρμπι.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Ηρακλή να στέκεται καλύτερα στο πρώτο μέρος, με την ψυχολογία και ηρεμία που του έδωσε το γκολ και τον Ήφαιστο να κάνει περισσότερο δική του την επανάληψη στην προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι, που επιβραβεύτηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Οι λιγοστές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στον εναπομείναντα χρόνο, δεν καρποφόρησαν, ένα γκολ του Ηφαίστου δεν μέτρησε αφού εγκαίρως είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ ο σκόρερ και το τελικό 1-1 υπέγραψε την αναμέτρηση.

Σκόρερς: 16′ Νατσάκος / 62′ Λιούκας.

Διαιτητής: Στεφανοπούλου. Βοηθοί: Βαμβακάς, Θωμάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Κωνσταντόπουλος, Δρακόπουλος, Δασκαλόπουλος, Οικονομάκος, Τερμπατζής, Νατσάκος, Κυριάκος, Ζενέτος, Μαγκίτσας, Βαρδαραμάτος, Πετρόχειλος (Παπαποστόλου, Φράγκος Α., Σακάι, Γαϊτάνης, Γκούντουβας, Μπερνασκόνης, Τσώκος).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Καριώτης, Πουρίκη, Κακουλίδης, Λουκόπουλος, Πελέκης, Μαχαίρας, Καρούμπης, Κυρρανός, Καμπουρίδης, Κολοκώτσιος, Λιούκας (Αμανατίδης, Αδάμ, Παπαροϊδάμης, Παχνής, Στασινόπουλος).

Leave a Reply