Κ18: Ηλυσιακός – Α.Ο. Περιστερίου 0-3

Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και στον δεύτερο σε όμιλο των ισχυρών, η Κ18 του Α.Ο. Περιστερίου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πρώτη και καλύτερη και αφού έβαλε την φωτογραφία της στο βιβλίο των πεπραγμένων της ΕΠΣΑ ως πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου, μπαίνει πλέον με πλεονέκτημα και απαιτήσεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του Φώντα Καζακόπουλου πέρασε νικηφόρα και από το Γουδή, επικρατώντας με σκορ 0-3 του αντίστοιχου συγκροτήματος του Ηλυσιακού, χωρίς να επιτρέψει στους γηπεδούχους να σκεφτούν έστω το ενδεχόμενο ενός θετικού αποτέλεσματος.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους μπήκε μπροστά στο σκορ και πριν την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχε ήδη φτάσει σε προβάδισμα τριών τερμάτων και το 0-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Σκόρερς: – / 38′ Κατσίκης, 50′ Θεοδωρόπουλος, 58′ Παντελής.

Διαιτητής: Μπακογιάννης. Βοηθοί: Μπλιούμη, Παγούνης.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Μαντζαβέλας, Μπεκίρι, Κολιολιός, Ρούσιτ, Sakli, Λαγουτης, Γέρου, Νικάκης, Ζενέλη, Κριετσιώτης, Βούλγαρης (Καλατζης, Γκίνη, Drenoi, Ζαφείρης, Ρουμελιώτης).

Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπαλάσκας, Θεοδωρόπουλος, Μάσαμπ, Λυμπέρης, Διονυσόπουλος, Τσιλεπής, Παντελής, Μπολάνης, Κατσίκης, Παπαδάτος, Papa (Λιόντος, Malo, Λίτος, Δαουλας, Φατούρος, Μάρκου).



Leave a Reply